KONFIRMATION – BUFFET
Forret, vælg en ret
- Sprøde tarteletter fyldt med asparges og høns i cremet asparges velote og toppet med bredbladet persille. (2 pr person)
Eller - Cremet tunmousse rørt med cremefraiche og krydderurter anrettet på salater med store flotte rejer, dild, citron perler og tomat.
Hovedret
- Helstegte oksefile med timian.
- Marineret kamsteg filet stegt med krydderurter.
- Kyllingebryst med mangochutney
- Fransk ærtesalat, spæde hjertesalater, fine ærter, syltet løg, ærteskud, og koldpresset rapsolie
- Pasta penne vendt med Grenaa pesto, babyspinat og bagte mandler.
- Små ovnstegte kartofler med herbes de provence
- Rødvinssauce
Dessert
- Torps dinners hjemmelavet Daim islagkage som min mor laver dem, serveres med jordbær og knas.
345 pr person – afhentes (levering 500 kr.)
385 pr person – inkl levering og kok
(Min 40personer)